Een nieuwe beginnerscursus bij het RSC!

Heb jij altijd wel eens interesse gehad om te leren schaken? Om te leren waarom de 12de wereldkampioen Anatoly Karpov schaken “een kunst, een sport en een wetenschap” noemde? Om je passie voor puzzelen los te laten op dit nieuwe spel? Of om indruk te maken op je vrienden in de bar en bibliotheek? Dan zit je in maart en april goed bij de beginnerscursus van SSVN Tussen de Torens!

Samen met het RSC verzorgt SSVN Tussen de Torens een lessenreeks waarin we kijken naar de basis voor het schaakspel. Zo beginnen we met bespreken hoe de stukken bewegen (en handige tips en tricks voor denken met de stukken), en bouwen we via tactieken en schaakmat vinden ons op om klaar te zijn voor een schaakwedstrijd met een eerste opening!

Inschrijven kan op de app van het RSC! Het is hierbij van belang om een sportpas te hebben. Deze kan je, indien je die nog niet hebt, voor 2 maanden kopen voor de cursus.

Indien er nog verdere vragen zijn ben je van harte welkom om naar Nyasha te mailen via commissarisintern@ssvntussendetorens.nl. Als cursusgever zal hij je op weg helpen met eventuele vragen!

Image reads 'absolute beginner chess course, English is required. In March and April on Tuesdays from 19:30-21:00 at EOS 01.520'.

Tags:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste reacties