Contact

Indien je vragen hebt over de vereniging, dan ben je welkom een mail te sturen naar de onderstaande adressen. Daarbij staat een klein stukje over naar welke mail jouw vraag moet. Ons doel is om binnen 48 uur een mail terug te sturen.

voorzitter@ssvntussendetorens.nl

Heb jij een algemene vraag over de vereniging, een vraag over publiciteit (denk aan een stuk dat je wil schrijven over de vereniging) of dergelijke, dan moet je een mail sturen naar de voorzitter, Nyasha Milan Huits.

secretaris@ssvntussendetorens.nl

Heb jij vragen over hoe het is om lid te zijn van de vereniging, of zou je eens een keertje willen langskomen op een trainingsavond of schaakavond, stuur dan een mail naar de secretaris, Naomi Scholten.

commissarisextern@ssvntussendetorens.nl

Heb jij interesse in een financiële samenwerking met SSVN Tussen de Torens, stuur dan een mail naar de commissaris extern, Anne de Hoog.

Algemeenbestuurslid@ssvntussendetorens.nl

Ben jij vertegenwoordiger van een andere studentensportvereniging in Nijmegen (of daarbuiten!) en heb je interesse om samen eens een activiteit te organiseren, stuur dan een mail naar het algemeen bestuurslid, Olaf Renes.

Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscontactpersonen (VCP’s) zijn vertrouwde personen van de vereniging met wie contact gelegd kan worden indien je een onprettige situatie ervaart binnen de vereniging. Deze vertrouwenscontactpersonen zullen vervolgens met jou als contactlegger een gesprek voeren om te kijken hoe het probleem op te lossen. Deze gesprekken zijn ten alle tijden vertrouwelijk. Dit orgaan van de vereniging staat ook los van het bestuur of een raad van advies.
SSVN Tussen de Torens heeft 3 verschillende VCP’s in het academisch jaar 2023-2024 die zijn te contacteren via vcp@ssvntussendetorens.nl voor de interne VCP’s en vcpe@ssvntussendetorens.nl voor de externe VCP. Hieronder vind je een korte introductie van onze vertrouwenscontactpersonen.

De eerste interne vertrouwenscontactpersoon is Jasmijn Schaars, lid sinds de oprichting van de vereniging. Naast haar studie geneeskunde zet ze zich graag in voor de vereniging, en als VCP doet ze dit om de veiligheid te waarborgen binnen de vereniging.

De tweede interne vertrouwenscontactpersoon is Tijmen Bijkerk, ook al lid sinds de start van de vereniging. Naast veelvuldig aanwezig te zijn in bijvoorbeeld de toernooicommissie en als teamleider van een van de twee externe schaakteams is Tijmen vanaf dit jaar ook bereikbaar als VCP.

De laatste vertrouwenspersoon is Sophie Ribbens, geen lid van de vereniging en daarom extern. Sophie studeert net als Jasmijn geneeskunde en bekleedt de functie nu al een dik jaar. Ze luistert graag naar jouw verhaal indien je daar behoefte aan hebt en helpt je graag bij problemen indien je die ervaart.